Ірина Білик розлучається зі своїм п’ятим чоловіком: лишилася сама у 51 рік, навіть дитина не втримала шлюб

Здається, Ірина Білик досі шукає своє сімейне щастя. Зірці 51 рік і вона в котрий раз розлучається з чоловіком.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик познайомилися за ініціативою співачки. Українська Примадонна побачила талановитого фотографа та стиліста…і вирішила познайомитися. Дружні стосунки переросли у дещо більше і через деякий час зірки вирішили, що підходять один одному. Вирішили зустрічатися, а згодом побралися.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик. Фото взято на просторах мережі. 

У пари з’явився син. Його народила сурогатна матір, адже Ірині було б вже не під силу виносити малюка. Втім, дитина попри все – бажана та кохана і батьком, і матір’ю. Подружжя вело нетиповий для родини спосіб життя. Вони, попри штамп у паспорті жили нарізно. Аслан у Москві, Ірина у Києві. Спілкувалися онлайн.

Ірина Білик з чоловіком. Скаржиться, що змушена спілкуватися лише скайпом. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Проте, журналісти “Мой секрет” дізналися, що нещодавно Ірина відвідувала нотаріальну контору. Питання про мету походу до юриста поставила Маша Єфросініна.

Маша Єфросиніна та Ірина Білик у програмі “Мій секрет”. Скріншот взято з кадру передачі.

Телеведуча напряму запитала співачку про розлучення. Ірина почувалася збентеженою та спантеличеною. Зірка навіть здивувалася, чи не стежили за нею журналісти програми. На питання відповісти наважилася.

Ірина Білик розплакалася в ефірі програми. Скріншот взято з кадру передачі.

Виявляється, головною ініціаторкою була сама співачка. Їй набридло, що вона тут у Києві сама, а чоловік практично не приїздить. Для Ірини це було складне рішення.

Схожі статті