Ким працювала і чим займалася до шлюбу з Владом Ямою його дружина: захоплювалася не жіночними заняттями

Влад Яма взяв в дружини не зірку, але дуже незвичайну жінку. Дізнайтеся, чим жила Лілія до зустрічі з хорегографом.

Вона його опора, надія та просто вірна супутниця життя. Лілія стала не просто коханою жінкою Влада, а його надійним другом. Разом вони їздили на гастролі та цієї зими відправилися у далеку подорож за океан.

Влад Яма з дружиною
Влад Яма з дружиною. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз Лілія, як і Влад активно займається спортом, а ще виховує маленького сина. Жінка також стала обличчям популярних корисних батончиків для тих, хто любить тренування. Виявляється любов до вправ у зірки – з дитинства. А ще Лілія з 7-ми років займалася ну зовсім не типовими для дівчаток заняттями, як-от стрільбою.

Про це дружина Влада повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Лілія Яма розповіла про те, чим захоплювалася у дитинстві. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Пістолет та гвинтівку дружина Влада опанувала ще з 7-го класу. Втім це не завадило жінці також опанувати і хореографічне мистецтво. Яма розповідав, що коли познайомився зі своєю майбутньою обраницею, то захопився дуже тим, з якою легкістю танцює жінка.

Влад Яма нарешті досяг бажаного: почав перебирати елітними авто вартістю понад 1,5 мільйони доларів.
Влад Яма показав свою дружину. Фото взято на просторах мережі. 

Сама ж Ліліана жартує, що має безліч талантів. Наприклад, ще у юності вона навчилася робити домашні закрутки без додавання цукру.

Її кулінарні здібності хвалив і сам Влад. За його словами, він не перестає дивуватися, наскільки різнобічною є його кохана. На гастролях з ним вона була і костюмером, і гримером для нього і навіть охоронцем.

Схожі статті