Холостяк Михайло Заливако зізнався, що влаштовував бійки з дівчатами: “Чомусь мене постійно били”

Михайло Заливако посміхаючись зізнався, що в дитинстві бився тільки з дівчатами.

До фіналу головного романтичного телевізійного шоу  України “Холостяк” залишилося лише декілька тижнів. Дівчат стає все менше і менше, а пристрасті стають все гарячішими. Дуже скоро глядачі зможуть побачити розвиток стосунків Михайла з фаворитками, і як завжди стати свідком чогось пікантного.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Відвертощі від Михайла

Поки готується черговий ефір Михайло Заливако вирішив трохи поспілкуватися з підписниками і запропонував поставити йому декілька запитань, щоб вони змогли дізнатися про нього більше та побачити його іншу сторону. Адже реаліті-шоу, хоча і показує особистість людини, але усе, що відбувається на екрані прописано за сценарієм. Наприклад, колишня учасниця “Холостяка” Раміна Есхакзай розповіла, що поводилася себе таким чином, як того вимагали продюсери.

Михайло Заливако бив дівчат

Так, у рамках цієї рубрики Михайло розповів, що у школі бив лише дівчат. За словами холостяка, він ніколи не бився з хлопцями, а тільки з представницями жіночої статі. Більш того, бився у “зм’ятку”. Бізнесмен розповів, що дуже часто заступався за таких собі “хлюпиків”, і влаштовував справжні бійки.

Скріншот опублікованого відеоролику від Михайла з зізнанням у бійках з дівчатами.

І не зі звичайними дівчатками, а з “дилдами” (дослівно). Через це його одяг постійно псувався. Холостяк розповів, що рукава на його кофтинах постійно були розтягнуті, а батько бізнесмена, не розуміючи, що відбувається, приходив на батьківські збори та питав в інших батьків, чому вони купують сину новий одяг, а інші його розтягують.

Схожі статті