Чому вже не онкохвора Алла Мазур досі не може відростити своє розкішне волосся: хвороба змінила теледіву

Алла Мазур мужньо перенесла страшну хворобу - онкологію. Втім, жінка не опустила рук, а розпочала боротьбу та не закинула улюблену роботу.

Алла Мазур – легендарна телеведуча. Її українці пам’ятають ще з 1997 року, коли молода та руденька дівчина впевненим голосом, немов диктор ВВС, розповідала про головні події у країні.

Унікальний кадр: Алла Мазур у перших випусках ТСН. Фото взято з вільного доступу.

Втім, онкологія підкосила Аллу. Вона відчайдушно боролася за здоров’я та життя…і перемогла! Здається, вона всі сили кинула на своє рятування, але головне – навчилася сприймати себе такою, як вона є.

Минулого року жінка після хіміотерапії показала себе без перуки.

Алла Мазур
Алла Мазур показала себе без перуки. Фото взято на просторах мережі.

Жінка так більше і не приміряла штучне волосся та продовжила працювати у кадрі та з’являтися на публіці з коротким “їжачком”. Пройшло вже достатньо часу, але теледіва досі носить таку зачіску. Ось, недавнє фото зірки “плюсів”.

Алла розповідала, що для неї ніколи не було проблемою зміна зачіски, тим паче на початку кар’єри вона також носила коротке волосся. Головне, за словами жінки, навчитися сприймати себе такою, як є. Особливо після онкології.

Під час лікування Мазур навіть не думала про волосся. Казала завжди, що відросте. Так вона і носить коротку зачіску зі срібним кольором волосся, адже головне відчувати любов до свого внутрішнього світу.

Урок, який винесла з процесу лікування та одужання від раку Алла – це присвячувати життя своїм глобальним мріям та бажанням, а ще не боятися змінювати життя.

Схожі статті