(Фото) Олена Кравець вперше зробила коротку стрижку: з чим пов’язана кардинальна зміна іміджу “кварталівки”

Олена Кравець давно виступає на гумористичній сцені "Вечірнього кварталу". Та зараз вона вперше вирішила кардинально змінити стиль.

Олена Кравець – відома “кварталівка”, яка підкорила сотні українців своїм гумором, талантом та сміливістю. Уроджена Кривого Рогу, вона вирішила грати у КВК, а потім впевнено йшла до мети стати медіаперсоною.

Олена Кравець
Олена Кравець. Фото взято на просторах мережі. 

В 2003 році разом з компанією “Студія Квартал-95” жінка переїхала до Києва. У столиці вона не тільки присвячувала час передачі, а й також дубляжу фільмів та мультфільмів. Коли розпочалися сезони гумористичного шоу “Ліга Сміху”, Олена стала тренеркою та майже здобула перемогу у 1-му сезоні.

Олена Кравець
Олена Кравець. Фото взято на просторах мережі. 

Олена очолила також і “Жіночий квартал”, де на відміну від “Вечірнього”(програма будувалася на сатирі та політичних подіях), обжартовувалися типові теми для жінок. Такі, як стосунки, виховання дітей, шопінг, косметика, тоща.

Кравець, хоч і очолювала передачу, але вирішила на рік зробити перерву. Тим паче, що шоу набрало багато гарних акторок з “Ліги Сміху” та ще багатьох гумористичних шоу.

Зараз Олена стала ведучою шоу “Твій День” на 1+1. З появою нового проекту у житті жінка також вирішила показати новий стиль. Кравець вперше зробила коротку зачіску.

Олена Кравець з новою стрижкою. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Олена підписала, що психанула та вирішила обрізати волосся. Нову зачіску прихильники дуже оцінили. Сама ж ведуча та акторка дуже задоволена своєю новою зачіскою.

 

Схожі статті