Філіп Кіркоров зник: поп-король налякав близьких раптовою пропажею та ігноруванням дзвінків і повідомлень

Філіп Кіркоров неймовірно налякав близьких своїм зникненням, але турбуватися не варто.

53-річний співак останнім часом виглядав вкрай втомленим і розсіяним. Ці дивні зміни в поведінці Філіпа Кіркорова сильно стривожили його знайомих і журналістів.

Несамотній Філіп

Зовсім недавно виконавець відвідав захід Cosmopolitan Man Awards, де йому була вручена нагорода.

Філіп Кіркоров на заході.

В той день Філіп Кіркоров не виглядав задоволеним або щасливим. На запитання одного з кореспондентів про особисте життя артист в черговий раз підтвердив чутки про свою самотність. Але раптово поп-король поспішив спростувати сказане мить назад, зізнавшись, що в його житті все ж є відносини.

“На вівтар мистецтва треба покласти все – приватне, безготівкове, наявне. Тому, напевно, я до сих пір і один … Я – врушка! Я не один! Я перебуваю у вільних відносинах, тому що за своєю природою – приголомшливий непарний шовкопряд. Тому я – щаслива людина, як кішка, яка гуляє сама по собі. І нікому нічого не винен, нічим не зобов’язаний. А ось мені багато повинні”, – не дуже послідовно заявив співак в бесіді з журналістом.

Зникнення поп-короля

А пізніше трапилося непередбачене – Філіп Бедросович просто зник повідомляє ЕкспресГазета. Першими на сполох підняли блогери, яким, судячи з усього, потрібно було поспілкуватися з артистом для вирішення робочих питань. Коли про місцезнаходження Кіркорова спробували дізнатися журналісти, їх також чекав провал. Популярний артист два дні не відповідав на телефонні дзвінки, тому шанувальники почали припускати, що із зіркою сталася якась неприємність.

Але на щастя, Філіп все ж об’явився і всі можуть видихнути.

Схожі статті