Тепер Таюне танцює для іншого: бек-вокалістку помітили у компанії престарілого ловеласа. Винник лютує

Олег Винник співає з Еліною, а Таюне знайшла собі іншого партнера.

Поки Олег Винник збирає компліменти за успішний дует на сцені “Голосу країни” з Еліною Іващенко, а Таюне розважається зі співаючим ректором.

Танок з Михайлом Поплавським

Бек-вокалістка співака Олега Винника Таїсія Сватко станцювала в компанії співаючого ректора Михайла Поплавського. Відеополик днями опублікували в фан-акаунті Таюне в соціальній мережі Інстаграм.

У ролику Поплавський запрошує Таюне на танець, цілує їй руку, кружляє жінку, і пара починає разом рухатися в такт пісні.

Олег Винник та Еліна Іващенко

Тим часом особиста сторінка Олега Винника в соціальній мережі Instagram тріщить від неймовірної кількості коментарів під фотографією з Еліною. Головному вовкукраїни довелося навіть обмежити кількість коментарів. Можливо, що причиною цього стали недолугий хейт та домисли, на які користувачі бувають вкрай щедрими.

Підписники вважають, що виступ виконавців був найкращим у сезоні. Варто відмітити, що Еліна зовнішнюстю віддалено нагадує Таюне, адже носить таку саму  зачіску і надає перевагу схожому стилю одягу.

Нагадуємо, що в ЗМІ давно  з’явилися чутки, що Олег Винник одружений на бек-вокалістці свого музичного колективу Таїсії Сватко і у них є спільний син Ліліан (Julıan), який навчається в Німеччині.

До слова, з Поплавським підтримує спілкування і сам Винник: спільно з співаючим ректором в 2020 році їм вдалося відновити Національну музичну премію “Українська пісня року”. Крім того, в 2019 році разом з Поплавським Винник балотувався на виборах в Раду від Аграрної партії.

Схожі статті