Олександр Еллерт одним відео спростував чутки про розрив з Ксенією Мішиною: нарешті показав вечір з коханою

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина спровокували чутки про те, що розбіглися. Втім, нещодавно гуморист все спростував.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина познайомилися завдяки проекту “Холостячка”, де акторка відчайдушно намагалася знайти своє кохання. Вона тривалий час була сама і виховувала маленького Платона. Втім, доля усміхнулася і звела молодих разом.

У Ксенії був вибір між багатим бізнесменом та гумористом Олександром. Вона обрала того, хто підкорив її серце.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото взято на просторах мережі. 

Ніхто до останнього не вірив у щирість стосунків, втім, молоді показали, що не збираються розбігатися після проекту та навіть поїхали родиною у круїз.

Та нещодавно, коли Ксенія полетіла закордон на зйомки, вона видалила всі фото з обранцем та відписалася від нього. Прихильники не могли зрозуміти, що насправді сталося у новоствореній родині, але ні акторка, ні гуморист не сказали ані слова у бік підтвердження чи спростування чуток.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, сам чолові не витримав та показав у своєму Інстаграм-акаунті відео, де він проводить вечір з Ксенією. Жінка задрімала, але Еллерт розбудив її, показавши страву, яку він приготував на вечерю.

Олександр Еллерт показав вечір з Ксенією Мішиною. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Ксенії ця ідея не сподобалася, але її це розсмішило. Втім, Мішина і досі не розповіла для чого видалила з підписників коханого та видалила всі світлини окрім рекламних інтеграцій з ним.

Схожі статті