Донька Анастасії Заворотнюк дала коментар щодо пліток навколо онкохворої матері: “Ці люди отримають сповна”

Анна Заворотнюк дає коментарі дуже рідко, але влучно!

Доросла донька онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк Анна вирішила поговорити зі своїми підписниками в соціальній мережі про хейт. Дівчина спробувала зрозуміти, навіщо люди розпускають плітки, пишуть іншим гидоти і образи.

Чесна розмова з народом

Анна Заворотнюк попросила своїх підписників чесно зізнатися, чи доводилося комусь із них виливати жовч і злість в інтернеті. Так вона хотіла розібратися зі всіма разом, звідки береться ненависть одне до одного. Усім бажаючим вона пообіцяла цілковиту анонімність.

Одна користувачка поділилася, що не змогла стримати негативних емоцій, коли побачила від когось бридкі речі на адресу важкохворої Анастасії Заворотнюк. Дівчина зізналася, що зробила це через особисті мотиви – її батько теж хворіє.

Скріншот обговорення блогерки та її підписниці.

 

Анна Заворотнюк, для якої тема матері дуже важка, помітила, що гостра реакція на такі коментарі зрозуміла, але краще себе стримувати.

“Спасибі вам, але не варто, ці люди отримають сповна. Говорити погано про людину в такому стані – потрібно бути справжнім відморозком”, – зауважила дочка актриси.

Раніше Анна Заворотнюк неодноразово розповідала, як ставиться до питань про маму. Справа в тому, що лікування яка охороняється від сторонніх очей та вух, і знаходиться майже на рівні секретності. Так як процес проходить дуже важко Анастасія ховається від камер та знайомих. Тим не менш, це не заважає спекулювати іншим артистам та журналістам на темі онкохворої акторки.

Дівчина зізналася, що є люди, які збирають плітки, – таким вона не відповідає, тому що їй боляче розкривати тему хвороби матері.

Схожі статті