Сергій Лазановський розповів, що збирається робити з новою квартирою, яку він виграв на шоу “Голос країни”

Плани Сергія не фантастичні, а зважені та розраховані. Давайте дізнаємося про них разом.

Нещодавно стало відомо, що переможцем шоу “Голос країни” став 25-річний учасник Сергій Лазановський з команди співачки Наді Дорофєєвої. Талановитий хлопець отримав в подарунок квартиру в Києві і можливість виступити на сцені музичного фестивалю “Atlas Weekend”. Не варто й казати, що головним призом для учасника шоу є взнаваність та слава.

Неочікувана перемога

У таланті Сергія ніхто не сумнівався, але глядачі передрікали перемогу підопічній Тіні Кароль. Адже у поп-діви потужна фан-база, яка постійно підтримувала учасників співачки. Сам починаючи музикант також зізнався, що дуже хвилювався перед суперфіналом.

Сергій Лазановський
Сергій Лазановський

“Під час фіналу “Голосу” у мене серце вилітало з грудей. Коли сказали, що переміг, відчував радість і мандраж”, – розповів переможець 11-го сезону.

Лазановскій родом з  Івано-Франківської області. Під час навчання в університеті підробляв ведучим на різноманітних святах.

Що виконавець планує робити з виграшем?

Нова квартира Сергія Лазановського знаходиться тільки на етапі будівництва. У київській новобудові немає навіть вікон, але це не проблема. Адже Сергій збирається повертатися додому до рідного села. Там він чекає у гості на Надю Дорофєєву та Володимира Дантеса.

Сергій Лазановський

“Влаштовувати новосілля в Києві не планую. Квартиру хочу продати. Частина грошей вкладу в творчість, інше віддам на благодійність”, – говорить Сергій Лазановський.

Залишається лише побажати виконавцеві успіхів у творчий кар’єрі. Сподіваємося, що скоро ми побачимо його кліпи на музичних каналах.

Схожі статті