Онучку Софії Ротару полишив її немолодий наречений-мільйонер: так і не побачили прихильники весілля молодят

Соня Євдокименко (онучка Софії Ротару) лишилася у Нью-Йорку сама, поки її обранець повернувся на Батьківщину. Що сталося у пари?

Соня Євдокименко – дитина, яка змалечку була під пильним оком медіа, адже вона є онучкою Софії Ротару. Дівчинку, разом з родиною, запрошували на різні світські заходи. Вона і не стала зіркою музики, як її легендарна бабуся, проте знайшла свій особливий шлях.

Соня Євдокименко
Соня Євдокименко – онучка Софії Ротару. Фото взято на просторах мережі. 

Дівчина стала займатися моделінгом та поїхала на навчання у Сполучені Штати Америки. Там вона і зустріла своє кохання – Дениса Жданова. Чоловік підприємець та має успішну компанію, яка приносить йому мільйонні прибутки.

Соня Євдокименко і Денис Жданов
Соня Євдокименко і Денис Жданов. Фото взято на просторах мережі. 

Різниця у пари чималенька: 12 років. Денис старший за Соню. Втім, дівчину це не зупиняє. Пара навіть заговорила про заручини. Єдина, хто у цій ситуації не розуміє прагнення дівчини швидко вийти заміж – її бабуся.

Софія Ротару каже, що звісно не буде відмовляти онуку, але й думає, що юній красуні необхідно спершу отримати освіту, зробити кар’єру, а вже потім думати про одруження.

Софія Ротару з онучкою Софією Євдокименко
Софія Ротару з онучкою Софією Євдокименко. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, зараз обранець юної моделі поїхав геть зі Штатів у рідну Одесу. Про це він сповістив коротким відео з геоміткою міста.

Денис Жданов, наречений Соні Євдокименко, поїхав у рідну Одесу. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Чи розбіглася пара – не відомо. Жоден з них не повідомив про це своїх підписників.

 

Схожі статті