Тіна Кароль розповіла, за що любить свого єдиного сина від покійного чоловіка Євгена Огіра: “Він татків”

Тіна Кароль - видатна українська співачка, яка у досить молодому віці лишилася коханого. Про покійного Євгена Огіра нагадує жінці лише її синок.

Тіна Кароль та Євген Огір були визначною парою, яка довела, що кохання існує навіть після смерті. Співачка досі береже вірність свому обранцеві. На 8 річницю його смерті артистка опублікувала архівне фото, яким згадала Євгена та показала Веніаміна, коли він був зовсім малесеньким.

Тіна Кароль показала, яким був Євген Огір. Фото взято з Інстаграм-сторінки Тіни Кароль.

Підписала світлину дуже ніжно співачка:

“Ти посміхається мені у вічності, я належу тобі в нескінченності”

Свого сина Веніаміна Тіна Кароль показує дуже рідко. Іноді, коли почуття її наповнюють, вона може опублікувати вечір, проведений з дитиною або його дотепну витівку.

Тіна Кароль разом з сином дивиться мультфільм. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Зірка завжди відзначає, що її дитина – найрозумніша та найгарніша. Дійсно, хлопець має і почуття гумору, і чемно поводиться на публіці.

Слава Дьомін під час інтерв’ю Тіни радіо “Люкс фм” не міг оминути запитань про сина. Ведучий запитав, якою є дитина артисти і чим вона схожа на неї.

Тіна Кароль чесно зізналася, за що любить свого сина. Скріншот взято з кадру передачі.

Тіна змінилася, почала посміхатися, коли згадала про сина та розповіла:

“Він – мій, він – татків. Люблю його безмежно”

Артистка також наголосила, що її дитина має гостре почуття гумору, а ще вони люблять проводити час, жартуючи один з одного. Це – улюблене заняття мами з сином.

Схожі статті