Де живе Софія Ротару? Розкішний маєток вартістю 1 мільйон доларів виглядає краще за замок Алли Пугачової

З маєтком Софії Ротару не може змагатися будинок ні однієї української зірки.

Сьогодні популярна співачка Софія Ротару навмисно йде з поля зору шанувальників і журналістів.

Життя Народної артистки України

Згідно з інформацією, наданою концертним директором співачки Сергієм Лавровим, зірка практично стала самітницею і рідко показується широкій публіці. Вона майже закинула свою нерухомість на Кримському півострові і практично не відвідує її. Її постійним місцем проживання стало особняк під Києвом. Зрідка співачка відвідує свою чотирикімнатну квартиру в столиці України.

Життя її проходить, в основному, в колі сім’ї. Вона не заводить нових відносин, залишаючись вірною який пішов з життя чоловікові. Її сценічна діяльність обмежується поодинокими виступами для приватних осіб, які приносять дохід у розмірі 50-200 тисяч євро за концерт.

Будинок Софії Ротару

Особнячок Софії Ротару розташований в 20 км від Києва – в елітному передмісті Конча Заспи. Будинок Ротару в селищі П’ятихатки найдорожчий – за оцінками місцевої преси його вартість понад 1 мільйона доларів. Хоча через пандемію на ринку елітної нерухомості криза, і дорогі будинки падають в ціні.

Півроку тому співачка особисто показала шанувальникам свій маєток на особистій сторінці в соціальній мережі (гортайте вбік).

Будинок співачки креативної форми з нестандартними конструкціями усередині, тому його площа всього 120 квадратних метрів. А могло б бути і все 200. Проте стелі дуже високі, вікна величезні вікна, присутній камін, є тенісний корт. Землі тут 20 соток, будинок стоїть в оточенні сосен. Меблі, обробка всередині будинку виконана з екоматеріалов.

Схожі статті