Білява серцеїдка Лідія Таран: з ким, окрім колишнього чоловіка Доманського, зірка плюсів будувала стосунки

Вродлива, елегантна та вишукана. Саме такі прикметники приходять в голову, коли бачиш її на екрані. Як влаштовує своє особисте життя Лідія Таран?

З усіх чоловіків, яких Лідія Таран представила суспільству офіційно, був лише Андрій Доманський. Втім, неможливо повірити, що у вродливої білявки не було чоловіків окрім нього.

Телеведуча старанно приховує особисте життя від чужих очей, але публічність зраджує бажанням знаменитості залишатися інкогніто та будувати романтичні стосунки поза камерами. Якщо зірку плюсів не спіймають журналісти, то уважні шанувальники все одно помітять іскру між нею та якимось чоловіком. Однак, деякі крихти про почуття та коханих Лідія розповідала самостійно.

Перше кохання Лідії Таран

Про кохання з першого погляду вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Внстаграм. Його звали Вова. За словами Лідії Таран в нього було гарне волосся, прямо як у дівчини. На побачення з ним зірка запізнилася на 1,5 години, так старалася і вбиралася, потім довго чекала тролейбуса на ВДНГ. Він на неї не дочекався. Так швидко і згасла і перша закоханість. Більше майбутня зірка тележурналістики не зустріла Вову. Жодного разу.

Андрій Хливнюк

Андрій Хливнюк

Приблизно 14 років тому активно гуляли гарячі чутки, що відомий співак, лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк написав пісню “Happy End” надихнувшись відносинами з Лідією Таран, яку українці знають як телеведучу телеканалу “1 + 1”. Чутки не підтвердилися, але й не заперечувалася.

Андрій Доманський

Лідія Таран
Лідія Таран та Андрій Доманський

З Андрієм Доманським у Лідії Таран був гучний роман, але телеведуча так і не дочекалася пропозиції руки і серця. Молоді люди жили у цивільному шлюбі. Телеведучий пішов від своєї колишньої дружини заради білявки, однак швидко зрозумів, що це не те, що йому потрібно і завів коханку, до якої пішов від Лідії. Від цих стосунків у телеведучої залишилася донька Василина.

Схожі статті