Олена Кравець забрала старшу доньку та виїхала за кордон: що змусило зірку залишити двійнят в Україні?

Що Олена Кравець робить у Туречинні разом з донькою?

Олена Кравець хоча і здається дуже відкритою людиною, але не полюбляє розповідати особисті речі на публіку. Більш того, від знаменитості важко дізнатися навіть про її плани, або стан здоров’я.

Комедійна актриса не має звички розповідати про себе в Instagram і знаходитися на зв’язку з користувачами. Однак, дещо про справи Олени можна дізнатися через її доньку, яка на даний момент активно зливає маму у особистому акаунті.

Олена кравець та її донька Марія у Туреччині

Нещодавно Марія Кравець  опублікувала фотографії разом зірковою мамою в розділі stories. Дівчина сфотографувала себе та Олену у дзеркалі.

Олена та Марія Кравець в Туречинні

Зірка постала вже з новою короткою зачіскою, якою так шокувала публіку. На знімку вона позує в стильному вбранні — для сімейного виходу Олена  обрала укорочені брюки, білу футболку і чорну шкіряну косуху, а Марія – прямі джинси і світшот.

З’ясувалося, що дівчата знаходиться в одному з турецьких міст — Даламані через концерт Жіночого кварталу. Іноді Олена Краіець бере доньку з собою, тому нічого дивного у тому, що вона була поруч з нею немає. А от двійнята очевидно залишилися вдома з батьком.

Нагадуємо, що 15 серпня 2016 року Олена і Сергій знову стали батьками: на світ з’явилися двійнята, син Іван і дочка Катерина. Перші фото дітей, які виклала актриса в соціальну мережу, викликали справжній фурор. У 2016 році Олена Кравець не стала робити перерву у творчій кар’єрі. Але все ж вагітна жінка стала менше з’являтися на телебаченні, брати участь в проектах. Під час вагітності Олена Кравець створила власну лінію одягу для вагітних.

Схожі статті