Вся правда про дружбу Тіни Кароль і Каті Осадчої: ведуча ображає співачку, а вона вітає та співає на радість

Тіна та Катя насправді спілкуються набагато пізніше, ніж може здатися.

Чарівні, тендітні та дещо зухвалі. Привабливі зірки українського телебачення завжди привітливі одна з одною. Однак, мало хто знає, що співачка та телеведуча вже давно дружать, і доволі міцно.

Дівоча дружба зав’язалася ще тоді, коли Тіна Кароль мала висвітлене волосся та коханого чоловіка. У мережі блукає безліч архівних фотографій, на яких знаменитості зображені щасливими та безтурботним. Після трагедії, яку пережила поп-діва, нічого не змінилося. Катя приїжджала з самого ранку до Кароль додому, щоб привітати її з днем народження. А артистка в свою чергу, привселюдно вітала Осадчу з вагітністю та навіть заспівала пісню наповнену багатозначними рядками.

Від ненависті до любові

Тіна Кароль та Катерина Осадча. Фото взято на просторах мережі.

Тим не менш, варто згадати, що їхні стосунки не були такими теплими спершу. Так в одному з випусків програми про світське життя зірок Катерина Осадча згадала, що Тіна Кароль декілька разів на неї дуже ображалася. Ставалося це ще на початку кар’єри телеведучої, коли вона ставила більш пікантні питання знаменитостям, за що неодноразово потрапляла у конфлікти. Як наприклад, з політиком Кернесом.

Так, виявилося, що Тіна дуже образилася на Катю через її питання про обрізання Веніаміна. Згодом історія повторилася через неоднозначне питання про сукню поп-діви.

Тіна Кароль і Катерина Осадча
Тіна Кароль і Катерина Осадча

Тим не менш, усі проблеми жінки між собою залагодили як цивільні люди, і більш того, знаєш знайти спільну мову. Це вражає, але найміцніші дружні стосунки зазвичай так і будуються — через неприйняття до любові.

Схожі статті