Євгенія Власова зізналася, чому була вимушена піти зі сцени та відмовитися від статусу популярної виконавиці

Євгенія Власова нещодавно знову заспівала для українців і була вимушена пояснити своє зникнення.

Євгенія Власова досі залишається улюбленою співачкою багатьох українських слухачів. Тим не менш, успішна кар’єра виконавиці прийшлася не до душі Євгенії, яка 10 років тому вирішила покинути шоу-бізнес, і покинути його назавжди.

Нещодавно артистка зробила невеличке виключення для продюсерів шоу “Голос країни”. У цьому сезоні Євгенія вийшла на сцену два рази, але повертатися  вона не збирається. Про це зірка розповіла в невеличкому інтерв’ю у рамках програми “Світське життя” з Катериною Осадчою.

Чому Євгенія Власова пішла з великої сцени?

Співачка зізналася, що пішла зі  сцени тому, що вона погано впливала на стан її психічного здоров’я. Власова підкреслила, що вона людина невротичного складу і дуже схильна до різноманітних стресів. Кульмінацією у вирішенні цього питання стали панічні атаки, які докучали співачці. Звісно страждаючи на такий недуг, є небезпека прихопити атаку прямо під час виступу, що навряд пасує зірці такого рівня.

Знаменитість додала, що впоратися з психічною напругою їй вдалося через медитації. Повертатися до шоу-бізнесу вона не збирається, так як не хоче робити того, чого їй не хочеться. Співачці на сцені некомфортно і вона не готова жертвувати собою та своїми бажаннями.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Також в інтерв’ю Євгенія натякнула, що їй не подобається система навчання в Україні. Її донька зараз знаходиться на домашньому навчанні і готується вступати у закордонний університет. Артистка надала доньці повну свободу у виборі майбутньої професії і не тисне на неї, так як сама колись відчувала на собі тиск з боку батьків.

Схожі статті