Настя Каменських вслід за Осадчою одягла вільні речі та зайнялася дітьми: хоче порадувати шанувальників

Може Настя Каменських скоро також зробить зізнання?

Нещодавно Катя Осадча зробила вражаючу заяву: відома українська телеведуча чекає на третю дитину. Однак, ця новина зовсім не була вражаючою для фанатів тележурналістики, які давно зрозуміли, що варто чекати на подібну звістку.

Катя є однією з зірок, чия вагітність справляє фурор в мережі. Ще однією такою персоною є Настя Каменських, яка на жаль, жодного разу не порадувала фанатів своїм материнством.

Настя Каменських у вільному одязі наштовхує на думку про вагітність

У вагітних знаменитостей є добра традиція — приховувати цікаве положення за допомогою одягу оверсайз. Вражає, але цей спосіб дієвий. Досить часто зіркам вдавалося приховати свій стан аж до пологів.

Однак, знаменитості з великими фан-базами все ж знаходяться під прискіпливою увагою шанувальників, і навіть надання переваги оверсайзу наштовхує  користувачів на плітки про скоре поповнення. Настя Каменських останнім часом особливо полюбляє світшоти та вільний одяг. І до цього варто придивитися уважніше.

Нещодавно співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram запис, у якому закликає підписників зробити невеличке пожертвування для діток. Настя вирішила зайнятися цим питанням напередодні свого дня народження. Чому саме так, співачка не пояснила. Адже для благочинності є 365 днів у році, і можна обрати будь-який. Тих, хто пожертвує гроші Настя Каменських обіцяла порадувати подарунком.

Втім, артистка зіштовхнулася з хейтом. Мовляв 50 тис. грн  збирає так, ніби сама не може пожертвувати їх. Публіка не зрозуміла, чому така маленька сума вимагає публічного оголошення та зборів. Деякі виразили думку, що Настя могла б і сама пожертвувати ці гроші, бо для неї це копійки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.