Злата Огнєвіч запустила особисте життя та з головою пірнула в кар’єру: що варто знати про Холостячку?

Злата Огнєвіч розкрила всі карти розповіла, чому в неї не складалися стосунки з чоловіками.

Проект “Холостячка” продовжений на другий сезон, а головною героїнею, за серце якої будуть боротися чоловіки, стала прекрасна Злата Огнєвіч. Самотня співачка зважилася на кардинальні зміни у своєму особистому житті та вирішила шукати кохання на проекті. Сподіваємося, що наступний сезон буде ще кращим за попередній.

Що варто знати про головну героїню наступного сезону?

Злата Огнєвіч зізнається, що не могла будувати особисте життя через розвиток кар’єри. Так, перші серйозні стосунки, про які згадала співачка спочатку розвивалися добре та приносили задоволення, але згодом чоловік почав ревнувати співачку, адже та поверталася додому пізно через концерти.

У кінці кінців, все закінчилося ультиматумом: або кохання, або кар’єра. Злата обрала другий варіант і стосунки були розірвані.

Ще один роман, про який згадала Огнєвіч був з чоловіком, який взагалі не кохав співачку. Він просто хотів дізнатися про неї більше, і коли справа зайшла далеко, зізнався в цьому. Зараз жінка цілком готова до стосунків і розуміє свої помилки і помилки своїх партнерів.

Огнєвіч підкреслила, що була дуже схвильована своєю кар’єрою і займалася тільки нею. Однак, на сьогодні вона готова будувати здорові відносини.

Нагадуємо, що особистість наступної Холостячки стала відома зовсім нещодавно. Одразу після того, як її ім’я розсекретили, мережа наповнилася відривками з інтерв’ю Злати та її візиткою, яка наведена у статті. Сподіваємося, що Златі пощастить зустріти своє кохання на реаліті-шоу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.