Оля Полякова відповіла, чи збирається ставати мамою втретє: після народження доньок могла народити ще

В Олі Полякової ростуть дві прекрасні доньки. Як на рахунок сина?

Минулий та теперішній рік став дуже насиченим для зірок. Знаменитості те й діло вагітніють та народжують маляток. Відсутність концертів дає можливість присвятити собі набагато більше часу, ніж раніше. І коли всі домашні справи зроблені, а хобі набридли, можна подумати й про дітей. Тому ці 2 роки стали справжнім бебі-бумом в Україні.

Катя Осадча в гостях в Олі Полякової

Нещодавно вагітна Катерина Осадча полишила Україну та полетіла на відпочинок до Туреччини. Там вона також завітала до Олі Полякої для зйомок свого шоу “Світське життя”. Телеведуча показала, як зіркове сімейство відпочиває, яке приміщення орендує, що їсть, тощо. Відпочинок знаменитості та її родини виявився доволі розкішним.

У ході розмови Оля з’ясувала, що Катерина знаходиться у цікавому положенні і привітала артистку. Таким чином розмови торкнулися дітей та вагітності.

Оля Полякова та третя дитина

На питання Катерини Осадчої, чи збирається Оля Полякова народжувати третю дитину, співачка категорично відповіла ні. Артистка підкреслила, що могла б народити коли дівчатка були маленькі. Але зараз, коли вони повиростали, вона точно знає, що не готова ставати мамою втретє.

Тим не менш, коли вони з Катею розмовляли про відверті фотографії Олі, які вона публікує у себе на сторінці, співачка пояснила, що вона робить це, якраз заради того, щоб довести, що за 30 жінка і вродлива, і бажана, і народити може.

Тож надія на те, що в Олі Полякової з’явиться синочок похована. У співачки є двоє дітей, і на цьому вона вирішила зупинитися. Хоч і не одразу.

Схожі статті