Відомий шоумен заявив, що Ані Лорак спекулює скандалом з Костянтином Меладзе: брати-музиканти невинні

Що про це думає скандальний Отар Кушанашвілі? Шоумен впевнений, що співачка говорить неправду.

Дві неділі тому на телеекрани російських глядачів вийшов епізод шоу “Доля людини” з Ані Лорак. В ефірі співачка звинуватила Костянтина Меладзе в харасменті.

Умови Костянтина Меладзе

Артистка заявила, що кілька років тому припинила співпрацю з продюсером через поставлених продюсером умов, які вона вважала для себе неприйнятними. Звинувачення  Кароліни викликали серйозний скандал.

Ані Лорак на програмі “Cудьба человека”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

На заяву Ані про харасмент з боку Костянтина спершу прокоментував Валерій Меладзе. Рідний брат продюсера розлютився, коли один з журналістів запитав її про звинувачення Лорак.

“Який негідник це придумав? Ви жахливі питання задаєте”, –

Що про це думає скандальний Отар Кушанашвілі?

У свіжому випуску свого YouTube-шоу “Каково?!” Отар підтримав продюсера. Журналіст заявив, що близько спілкується з Меладзе і вважає і Костянтина, і Валерія порядними людьми.

“Повірте мені, я знайомий з братами Меладзе. А ви б не запропонували злягання таким дівчатам, як Надія Грановська або Анна Седокова?”, – сказав Кушанашвілі.

Втім, крім цього Отар зазначив сміливість Лорак, яка зважилася публічно звинуватити шановного продюсера.

“Лорак – безстрашна людина, тому що піддати такій атаці братів Меладзе – дуже мужньо. Брати Меладзе невинні. Якщо хтось викриє їх у пороці і доведе це, то я не знаю, що робити”, – пояснив журналіст.

Варто підкреслити, що обидві сторони активно підтримується з боку зірок. На захист Костянтина Меладзе вже виступили Лоліта та Світлана Лобода. На захист Ані Лорак вийшла Оля Полякова, яка зізналася, що також стала жертвою домагань з боку продюсера.

Схожі статті