У червоних кофтинках, великою корзиною та хорошим настроєм: Ліза і Гаррі Галкіни привітали усіх з Великоднем

Ліза та Гаррі не залишилися в стороні та привітали фанатів з православним святом.

На особистій сторінці артиста в соціальній мережі Інстаграм  Максим Галкін поділився свіжими кадрами, знявши на відео семирічних двійнят Гаррі і Лізу на кухні в підмосковному особняку в селі Грязь.

Ліза та Гаррі Галкіни привітали всіх зі святом Великодня

Діти Алли Пугачової привітали всіх з Великоднем. У кадрі вони постали з пасхальним кошиком і паскою в червоних кофтинках. Настрій у дітей був хороший, як і в їхнього батька.

До того ж, малюки відрепетирували привітання, звернувшись до всіх віруючих і православних. Сам Максим Галкін залишився за кадром, виступивши автором відеоролика. Двійнята побажали всім здоров’я, щастя і миру.

44-річний Максим Галкін часто ділиться фото і відео з дітьми від 72-річної Алли Пугачової в своєму мікроблозі в Instagram, а ось Примадонна публікує нові кадри з нащадками рідко. Однак в честь Великодня співачка зробила виняток. Зірка також  показала ролик, на якому семирічні близнята Ліза і Гаррі читають вірші до свята.

“Зі святом!” – лаконічно підписала відео Алла Борисівна

Нагадуємо, що Галкін і Пугачова стали батьками в 2013 році. Поповнити зіркову родину допомогла сурогатна мати, однак Примадонна брала активну участь в процесі пологів. На момент появи Лізи і Гаррі на світ співачці виповнилося 64 роки, а шоумену – 37 років. Примітно, що обидва чоловіки є біологічними батьками близнюків – за кілька років до весілля з Максимом Алла Борисівна заморозила свої яйцеклітини.

Схожі статті