Хто оточує Євгенію Власову? Чарівна співачка має дорослу доньку-красуню та талановитого брата-письменника

Як виглядає родина відомої співачки та чим займається? Усі деталі в статті.

З багатьох інтерв’ю Власової зрозуміло, що на її життєвому шляху зустрічалися не ті чоловіки, з якими б хотілося зв’язати долю.

Колишній чоловік Євгенії Власової

20 років тому у артистки спалахнув роман з відомим продюсером Костюком. Але відносини швидко зіпсувалися. Співачка стверджує, що не витримала зрад і приниження. Більш того, журналісти вважають, що єдиною причиною того, що пара побралася є незапланована вагітність дочкою Ніною.

 

Подружжя розлучилося в 2005-му – через рік після народження первістка. І розлучення складно назвати мирним: кожен із колишнього подружжя не дуже соромився у виразах, згадуючи “половинку”.

Євгенія Власова з донькою

Зараз Ніні Костюк вже 16 років. Вона знаходиться на домашньому навчанні і готується до вступу до європейського ВУЗу. Куди саме дівчинка збирається поступати невідомо, але Євгенія певно одразу ж розповість шанувальникам про обрану професію спадкоємці.

Батьки Євгенії

Зі своїм батьком Олександром Поплавським Власова спільну мову не знаходить. Її батьки розлучилися, коли майбутній співачці був ще рік.

“Мій батько живе своїм життям, він живе її наскільки він може, що він розуміє, що це правильно. Я не знаю, які у нього причини і чому я в своєму віці так багато розумію, а він в своєму віці так багато не розуміє”, – поділилася вона.

Рідний брат Євгенії

Рідний брат співачки також дуже творча особистість. Чоловік є письменником і вже успішно видав декілька книг. Артистка інколи ділитися фотографіями з ним на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті