Сьогодні красуні Насті Каменських виповнюється 34 роки: який сюрприз підготував для коханої Потап?

Настя Каменських святкує день народження у колі родини.

Сьогодні, 4 травня, Настя Каменських відзначає 34-річчя. Усі зірки українського та російського шоу-бізнесу вітають колегу у соціальній мережі Instagram та не шкодують щирих і ніжних слів. Ранок співачки виявився наповненим різноманітними побажаннями та спогадами, у вигляді фотографій та архівних відеозйомок.

Сюрприз для Насті від Потапа

У цей день не обійшлося без сюрпризів, її чоловік Олексій Потапенко порадував дівчину з самого ранку. Як саме він виглядав артистка показала на реаліті-шоу “Дівчата рулять”.

Виявилося, що чоловік знаменитої брюнетки запросив в гості подруг, які разом з мамою Анастасії зустріли її міні-феєрверками і святковим тортом з запаленою свічкою. Артистка поверталося за концерту і дуже втомилася від авіаперельоту, однак каже, що втому як рукою зняло, коли вона побачила, що для неї підготували кохані люди.

Скріншоти привітань для Насті Каменських.

Але на цьому сюрпризи не закінчилися. Потап до дня народження змонтував для своєї супутниці життя фільм про її шлях до успіху і сімейного благополуччя. Відео дуже зворушило Настю.

Благочинність від Насті

Також співачка вирішила у честь свята зробити звернення до своїх підписників та попросила їх пожертвувати гроші для хворих дітей. Минулого разу артистка наштовхнулася на хейт, але її це не зупинило.

Фанати Насті також не скупилися на привітання та залишили безліч приємних слів кумиру у коментарях під останніми публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Ми також бажаємо співачці подальших успіхів у кар’єрі та подружньому житті. Сподіваємося, що скоро ми почуємо гарні новини та зможемо по радуватися разом з улюбленою знаменитістю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.