Засмучена Леся Нікітюк зробила офіційну заяву стосовно скандалу пов’язаного з домаганнями Костянтина Меладзе

Леся Нікітюк хотіла приклеїтися до скандалу, але нічого не вийшло.

Нещодавно в українському та російському шоу-бізнесі прогримів нечуваний скандал. Справа в тому, що Ані Лорак в студії телепрограми “Доля людини” зізналася, що відомий російський продюсер пропонував їй особисті стосунки взамін на розвиток кар’єри. Цією людиною, виявився чоловік, якого дуже поважають — Констянтин Шотайович Меладзе.

Реакція суспільства та знаменитостей

Реакція суспільства та зірок, які працювали з Меладзе виявилася неймовірно різною. Так, якщо глядачам залишилося обрати шлях всліпу: або вірити, або ні. То селебритіз опиралися на власний досвід роботи з Костянтином Шотайовичем.

Ані Лорак на програмі “Cудьба человека”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Наприклад, Світлана Лобода, яка працювала з продюсером,  заявила, що не вірить у подібні плітки. Також до неї приєдналася і Лоліта Мілявська. Рідний брат Костянтина, Валерій Меладзе розлютився, коли почув питання журналістів про домагання до Ані Лорак і запитав, хто придумав таку нісенітницю.

Нещодавно Отар Кушанашвілі також вступився за свого друга та заявив, що той невинний. Втім, знаючи скандальність Отара йому важко повірити і навіть навпаки, це наштовхує на думку, що Кароліна казала правду.

В свою чергу Оля Полякова підтримала співачку і заявила, що також стала жертвою подібних пропозицій від Костянтина Шотайовича.

Що сказала Леся Нікітюк?

Нещодавно Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеликий відеоролик, у якому відповіла на запитання невідомого стосовно скандалу, пов’язаного з Костянтином.

Скріншоти сторіз Лесі Нікітюк.

“Що сказати? Хотілося б, звичайно, приклеїтися до цього скандалу і заявити на весь світ, що за всю мою кар’єру мені ніхто нічого не пропонував. Було б, звичайно, непогано”, – заявила вона.

Леся Нікітюк, як завжди у своєму репертуарі: пожартувала, та ще й вдало. На превеликий жаль, правду знають тільки продюсер та його “жертви”. Сподіваємося, що скоро ми дізнаємося істину. Адже скандали пов’язані з харасментом в шоу-бізнесі не є рідкістю, а скоріш суворою буденністю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.