Скільки заробив Володимир Остапчук на гіпершоу “Маска”? Розмір гонорару ведучого вражає: Горбунов позаздрить

Володимир Остапчук розкрив, які в нього доходи. Розмір гонорарів ведучого нечуваний!

Володимир Остапчук в українському шоу-бізнесі фігура неоднозначна. Він безперечно талановитий телеведучий і вміє бездоганно провести будь-яке шоу. Саме тому його взяли для проведення Євробачення, і саме тому зараз він є одним з лідуючих шоуменів в Україні.

Тим не менш, в біографії Володимира є чорні плями, які значно зіпсували його репутацію серед глядачів. Як виявилося, це не вплинуло на розмір гонорару Володимира, який він нещодавно обговорив з популярним блогером.

Розмір гонорару за проведення шоу “Маска”

Точні цифри, на жаль, телеведучому розсекречувати заборонено. Втім, Остапчук назвав приблизну суму блогеру Вані Расселу в інтерв’ю, яке 30 квітня відбулося на YouTube-каналі “Russel Blog”. Ведучий підкреслив, що за контрактом не має права розголошувати точний розмір гонорару.

На уточнююче питання блогера, перевищує чи ця сума 190 тис. грн , які він отримав за проведення “Євробачення 2017”, шоумен відповів стверджувально. Таким чином з’ясувалося, що Володимир заробив більше 8 тис. доларів на сцені шоу від телеканалу “Україна”.

Нагадуємо, що скандал між Володимиром Остапчуком та його колишньою дружиною досі не закінчився. Жінка стверджує, що екс-чоловік зрадив її з Христиною Горняк та не горить бажанням спілкуватися з дітьми. Натомість Володимир стверджує рівно протилежне. Мовляв з дітьми він бачитися не може через колишню, і йому доводиться навідуватися до дитячого садка, щоб поспілкуватися зі спадкоємцями.

Кому вірити — незрозуміло. А діти колишнього подружжя Остапчуків занадто малі, щоб запитувати в них подібні питання. Очевидно, що українському глядачу доведеться чекати понад 15 років, щоб дізнатися правду. Та чи будуть пам’ятати про це глядачі через такий проміжок часу?

Схожі статті