Вагітна Катя Осадча залишила Україну надовго та насолоджується своїм станом разом з чоловіком за кордоном

Вагітна Катя Осадча радує підписників прекрасними світлинами з Туреччини.

Нещодавно Катерина Осадча порадувала фанатів неймовірною новиною: здогадки користувачів виявилися правдою і телеведуча чекає на третю дитину. Про це стало відомо з розмови Катерини з відомою українською виконавицею Олею Поляковою.

Дівчата під час бесіди, якби ненароком, згадали вагітність Катерини. Здавалося, що телезірка відправилася до Туреччини, щоб взяти інтерв’ю в співачки. Однак, виявилося, що в знаменитості власні інтереси і вони не стосуються професії. Вагітна Катя вирішила відпочити на великодневих канікулах.

Як відпочивають Юрій Горбунов та Катерина Осадча в Туреччині?

Судячи з усього, Катя Осадча знаходиться в Туреччині вже понад 10 днів і здається, що вона не збирається повертатися додому найближчим часом. Можна припустити, що в плани зірки входить відпочинок аж до кінця травневих свят, а це означає, що в Україну вона повернеться приблизно через неділю. Але звісно, це лише припущення.

На особистих сторінках Каті Осадчої та її чоловіка Юрія Горбунова зараз фігурують неймовірні світлини з їхнього спільного відпочинку. Зіркова пара засвітилася не білосніжній яхті, в неймовірній краси бухті, серед турецьких ландшафтів, тощо. Катерина не приховує животик і тому фотографії виходять живими та атмосферними. Адже секретів більше немає.

Сподіваємося, що зіркова пара відпочине та дуже скоро повернеться додому. Хоча не буде нічого дивного у тому, якщо телеведуча вирішить залишитися у турецькій лікарні для обстеження. Адже турецькі лікарі та пологові будинки — одні з найкращих у світі.

Схожі статті