Ані Лорак після возз’єднання з екс-чоловіком Муратом зачарувала ідеальними формами в купальнику з розрізами

Відома українська співачка Ані Лорак тільки-но повернулася з райського відпочинку на Мальдівах, але це не завадило їй влаштувати розкішні вихідні на яхті.

В це важко повірити, але в цьому році Ані Лорак виповниться вже 43 роки, проте виглядає вона приголомшливо — більше тридцяти їй і не даси. Варто зазначити, що це стосується не тільки її моложавого обличчя, а й стрункої фігури.

Особливо поп-діва покращала після розлучення з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. При цьому в останній час їх часто помічають разом, тому подейкують, що зірка пробачила велелюбного екса за зради та вони зійшлися. Чи це так — точно невідомо, оскільки артистка не коментує подібні чутки.

Ані Лорак та Мурат
Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Наразі героїня статті відпочиває в теплих краях, звідки публікує пляжні фото. На цей раз в Інстаграмі Ані Лорак з’явилися яскраві кадри з білосніжної яхти, де вона позує в чорному купальнику з розрізами та парео мандаринового кольору. Не можна не відзначити гарну карамельну засмагу співачки, яку вона продемонструвала у всій красі.

“Які у вас взаємовідносини з собою? Втікши від міської суєти, в черговий раз розумію, як важливо знаходити час на чесне спілкування з собою. Нема нічого ціннішого за внутрішню гармонію та щирість по відношенню до самого себе”, — підписала пост знаменитість.

Скріншот з Інстаграму Ані Лорак
Скріншот з Інстаграму Ані Лорак

Судячи з купи коментарів, прихильники розбурхані неперевершеною фігурою Лорак:

  • “Як можна коментувати таку красу? У мене слів не залишилося… Вогонь!”;
  • “Богиня наша”;
  • “Красуня, сильна і талановита жінка!”;
  • “Немає слів, як ви прекрасні”;
  • “Все таки впевнююсь, що україночки найкрасивіші”, — пишуть фоловери.

Зараз Ані Лорак є однією з найзатребуваніших артисток шоу-бізнесу, але в дитинстві вона й мріяти про таке не могла, бо жила голодним та холодним життям. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті