Філіп Кіркоров похвалився купою розкішних подарунків: сумка за мільйон, кришталь за сотні тисяч і не тільки

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров нещодавно відзначив своє 54-річчя, на честь чого отримав цілу купу подарунків за шалені гроші.

Філіп Кіркоров завжди оточує себе яскравими речами та не менш яскравими подіями. Незважаючи на те, що останній день народження — не зовсім кругла дата, співак не втримався та влаштував гучну вечірку.

Зараз презентами заповнені кулька кімнат його великого будинку, а багато коробок досі чекають свого розпакування. Як активний користувач мережі герой нашої сьогоднішньої статті вирішив зняти на камеру цей “утомливий” процес.

На початку відео Кіркоров показав розкішні букети квітів, які прикрашають сходи, що ведуть в особняк. Всередині картина виявилася не менш вражаючою — навкруги розташувалися гори подарунків від друзів та близьких.

Особливо варто відзначити брендовий чемодан від Louis Vuitton з ексклюзивної колекції, таких у світі всього лише декілька штук. Цей аксесуар коштує більше мільйона рублів (близько 400 тисяч гривень). Також Філіпу Бедросовичу подарували набір унікальних фужерів з кришталю від Baccarat, який обійшовся покупцям в сотні тисяч.

День народження Філіпа Кіркорова
День народження Філіпа Кіркорова

Поряд з цими дорогими презентами стояли також надувні фігури в повний зріст у вигляді персонажів з нового кліпу Кіркорова та Maruv. Так “не поскупилися” співачка Валерія і її чоловік Йосип Пригожин.

Гості не забули і про дітей зіркового іменинника Аллу-Вікторію та Мартіна. Дітлахам дісталися декілька сумок з різноманітними іграшками. До речі, Філіп виховує їх самотужки, оскільки вони з’явилися на світло завдяки сурогатному материнству, а от з приводу того, хто є їх біологічною матір’ю, ведуться запеклі суперечки. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті