Надія Мейхер підтримала Костянтина Меладзе після того, як Лорак і Полякова звинуватили його в домаганнях

Українська співачка та екс-солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер висловилася щодо звинувачень Костянтина Меладзе у домаганнях зі сторони своїх колег по сцені.

Все почалося з відвертого інтерв’ю Ані Лорак в програмі “Доля людини”, де вона зізналася, що після завершення контракту з Юрієм Фальосою їй пропонував співпрацю Костянтин Меладзе, проте ця пропозиція знаходилася в “особистій площині”. Тобто продюсер обіцяв співачці кар’єру за любовні відносини.

Ані Лорак та Костянтин Меладзе

Як тільки цей випуск проекту вийшов на екрани, Лорак зіштовхнулася з масою критики та звинуваченнях у тому, що вона обмовила Меладзе. Тоді на захист Ані стала Суперблондинка української естради Оля Полякова, яка заявила, що у свій час отримала від Костянтина таку ж пропозицію.

Оля Полякова
Оля Полякова

Скандал поки що не вичерпав себе, а днями у нього втрутилася і Надія Мейхер. Вона багато років працювала разом з продюсером в рамках колективу “ВІА Гра”, тому не з чуток знає Меладзе. Зірка зауважила, що все сказане проти нього не слід приймати за чисту монету:

“Влізати в чиюсь голову, в чиюсь уяву… У кожного вона різна, а у нас, артистів, вона взагалі бурхлива. Мені б не хотілося цю тему взагалі обговорювати, в бруд цей входити, тому що я вважаю, що це особиста справа кожної людини. Але я її [Полякову] знаю дуже погано. Ми не дружні, у нас немає близких стосунків, тому я не маю права про неї щось говорити. Але точно можу сказати, що слово “домагання” і Костянтин Меладзе — це абсолютно протилежні речі”, — приводить слова Надії Пятый канал.

Архівне фото гурту ВІА Гра разом з Костянтином Меладзе
Архівне фото гурту ВІА Гра разом з Костянтином Меладзе

Також Мейхер підкреслила, що Оля могла заступитися за Лорак тільки заради того, щоб привернути до себе увагу та підписників на власну сторінку в Інстаграм. Простіше кажучи, заради піару.

Схожі статті