Фанати Тіни Кароль не повірили, що її син повністю схожий на Євгена Огіра: фотопорівняння все пояснює

Народна прикмета каже, що донька буде щасливою тоді, коли схожа на батька, а син отримає своє щастя тоді, коли родиться схожим на матір.

Тіна Кароль – ніжна квітка української естради, яка пережила величезну трагедію у житті. Співачка зарано стала вдовою на руках з маленьким сином…Артистка попри все продовжила займатися кар’єрою та зробила все, щоб поставити на ноги свою дитину, про яку вона так любить говорити.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно артистка дала коротке інтерв’ю у 29 відповідей популярному ведучому радіо Славі Дьоміну. Шоумен запитав Тіну, який її син та на кого він схожий.

Тіна Кароль чесно зізналася, за що любить свого сина. Скріншот взято з кадру передачі.

Співачка одразу змінилася в обличчі, коли мова зайшла про її сина. Вона почала посміхатися та стала більше обдумувати відповіді.

“Він татків”, – розповіла поп-діва.

Втім, Тіна також зазначила, що її син також має і її риси.

У мережі вирішили порівняти зображення підрослого Веніаміна (так звуть сина Кароль) та її покійного чоловіка. На фан-сторінці Тіни з’явився цікавий колаж.

Дійсно дуже схожі риси обличчя та погляд. Веніамін також має темне волосся та брунаті, як в батька очі. У коментарях прихильники Кароль також помітили дивовижну схожість:

  • Копія просто. Один в один
  • Копія
  • Нічого собі!

Тіна Кароль народила сина у 2008 році. Тоді ще ніхто не підозрював, що маленький Веніамін дуже скоро стане напівсиротою. Втім, співачка намагається йому дати любові і турботи сповна: за них з покійним Євгеном Огіром двох.

Схожі статті