Сусідство з Пугачовою без прикрас: зірка не шкодує грошей для горгулій, але згодна їздити розбитою дорогою

Максим Галкін та Алла Пугачова вже багато років живуть в селі Грязі. Тим не менш питання з розбитою дорогою стоїть дуже гостро.

Максим Галкін  побудував замок для коханої Алли Пугачової у селі Грязі в передмісті Москви незадовго до народження двійнят Лізи та Гаррі. Маєток зіркового подружжя можна по праву назвати одним з найгарніших будинків серед знаменитостей.

Маєток Максима Галкіна та Алли Пугачової в селі Грязі

Будівля виконана в унікальному стилі: в екстер’єрі присутній класичність, модерн і навіть готика, яку надають йому надають горгулії біля парадного входу.

Замок Галкіна та Пугачової

Гуморист забезпечив свою родину абсолютно усім: басейном, спорткомплексом, розкішним садом, художньою майстернею, тощо. Гроші, які зірка вклав у цей будинок можна назвати величезними навіть для успішних бізнесменів.

Втім, зразковий сім’янин Максим Галкін зробити для своєї родини усе.

Розбиті дороги біля елітних будинків

Нещодавно на особистій сторінці Максима Галкіна в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, в якому Максим показав, як він з двійнятами Лізою та Гаррі катається на велосипеді селом. До кадру потрапила і розбита дорога, яка дещо дивує своїм станом, адже має багатих жителів поруч. Втім, не все так просто, як здається на перший погляд.

Кадри з велосипедної прогулянки разом з Лізою та Гаррі Галкіними.

Кілометр асфальтованої дороги коштує близько 20 млн рублів, а гроші має вкладати у це безпосередньо держава. Навряд Максиму Галкіну подобається знищувати круті автівки через ями на дорогах. Тому можна припустити, що держава просто ігнорує прохання Примадонни, а її зв’язки, можливо, не такі потужні, як про це розповідають на телебаченні.

Схожі статті