“МастерШеф” влітку запускає “зірковий сезон”: кого набрали в учасники і який приз дістанеться селебрітіз

"МастерШеф" - славетна передача, яка показала світу безліч кулінарних талантів. У новому сезоні наші зірки відкриватимуть свої вміння смачно готувати.

“МастерШеф” вже давно розважає українців цікавими кулінарними рецептами, задачами та персоналіями шоу. Зараз настав час зірок показати себе, адже організатори проекту анонсували перший сезон, де учасниками будуть не прості кухарі, а наші співаки, актори, шоумени.

Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищегко, Тетяна Литвинова
Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищенко, Тетяна Литвинова – найвідоміші судді кулінарного шоу.

Минулого тижня Ольга Сумська вже заявляла про свою участь. Буде змагатися акторка проти свого чоловіка – Віталія Борисюка. Також на шоу побачимо і Тоню Матвієнко з її коханим.

Зараз стало відомо, що цей список учасників поповнили ще Наталія Могилевська, Даша Астаф’єва, Олег Скрипка, Оля Полякова, Юрій Ткач, Віталій Козловський. Запросили також і танцюристів Євгена Кота та Олену Шоптенко.

Організатори розповіли, що знаменитостей, як і простих учасників чекали конкурси та випробування. Наприклад, “кулінарний крокодил” або естафети.

https://www.facebook.com/MasterChefUA/posts/5442961382411848

Цікавим є також і приз, який дістанеться переможцям. Битися зіркові команди будуть за…срібну сковорідку. Як написали організатори проекту, це девайс справжнього шефа, якому будуть заздрити інші селебрітіз.

Деякі знаменитості вже демонстрували свої кулінарні таланти раніше. Наприклад, Ольга Сумська має власну книгу рецептів, а ще веде тематичну передачу, а Оля Полякова в Інстаграмі навчає підписників готувати паски та сири.

Що ж, подивимося, хто найдовше зі знаменитостей протримається до фіналу.

spot_img

Схожі статті