Юрій Горбунов розповів про кого мріє від Катерини Осадчої: хлопчика чи дівчинку. Всі плани на третю дитину

Юрій Гобунов вже знає, як це бути батьком немовляти. Втім, шоумен не раз зазначав, що хотів би, аби кохана Катя Осадча народила йому ще дитину. Мрія збулася!

Чутки про вагітність Каті Осадчої вже давно гуляли мережею. Редакція “Сенсації” відслідковує подію з самого її початку. Нагадаємо, що на початку 2021 року всі, хто пильно стежить за життям та творчістю Катерини та Юрія, помітили, що у теледіви фігура помітно округлилася.

Катя Осадча бере інтерв’ю. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Символічно, що побачили зміни у талії Катерини саме тоді, коли вона брала інтерв’ю у дружини Віктора Павліка, яка на той момент вже поділилася радісною звісткою.

Втім, Осадча та Горбунов мовчали до останнього, поки приховувати живіт вже було неможливо. Зізналася Катерина у вагітності в ефірі своєї програми “Світське життя”, а у великодню неділю Юрій опублікував фото з коханою, де вже вагітність не приховується:

“Загадуйте бажання – вони обов’язково збуваються!”, – підписав ніжну світлину Юрій.

А набажав Горбунов третю дитину ще давно в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. Скриншот взято з кадру передачі.

Вже тоді вся країна почула, що Юрію Горбунову для повного щастя не вистачає доньки. Шоумен зізнався тоді, що з коханою вони над цим працюють вже пару років.

Втім, кого чекає пара та як назвуть дитину – невідомо. Поки що.

Нагадаємо, у родині Каті Осадчої та Юрія Горбунова вже є діти. Старший син – перша дитина теледіви, яку вона народила у шлюбі з народним депутатом, а друга – плід кохання подружжя зірок. Слідкуємо та чекаємо нових подробиць вагітності Каті.

Схожі статті