Стало відомо, як виглядає доросла донька Олега Винника і Таюне, яку вони так довго ховали від камер (ФОТО)

Особисте життя Олега Винника і Таюне, яку вважають його дружиною — таємниця за сімома печатями. Втім, деякі його подробиці все ж стали надбанням публіки.

На кожному концерті та у всіх гастролях головного вовка країни Олега Винника супроводжує Таюне — його бек-вокалістка. Те, як ніжно він поводить себе поряд з нею, а також той факт, що вони проводять дуже багато часу разом, натякає на дещо більше, аніж просту співпрацю.

Більше того, відомо, що співак одружений, однак особистість коханої на широкий загал не розкриває. Саме тому в дружини Олегу вже давно записали саме Таїсію, причому ці чутки поширилися не лише в мережі, а ще й у ЗМІ. Незважаючи на це, Винник і Таюне не дають ніяких коментарів з приводу своїх відносин, чим тільки підігрівають інтерес аудиторії, адже мовчання — знак згоди.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне на сцені

Прихильники пильно слідкують за Інстаграмами героїв нашої сьогоднішньої статті. Кожне свіже фото викликає непідробний захват, але не обходиться і без нових версій на тему романа співаків.

Ось, наприклад, під знімком Таїсії Сватко з молодою дівчиною на ім’я Ніна користувачі одразу ж відмітили їх разючу схожість.

Дійсно, не можна не помітити подібний овал обличчя, скули та ніс, тому реакція коментаторів була відповідною:

  • “Які ж ви красуні та розумниці”;
  • “Дуже красива дівчина! Щастя вашій родині!”;
  • “Дівчаточка, ви дуже гарні і чимось схожі;
  • “Дуже приємно вас бачити разом”
  • “Чому вони так схожі?”, — дивуються фоловери.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Більше цікавих подробиць закулісного та особистого життя Олега Винника і Таюне дивіться в наступному відео:

Схожі статті