(Фото) Як виглядала Алла Пугачова на весіллі з Максимом Галкіним: поруч з шоуменом була, як ніжна дівчинка

Алла Пугачова - найбільш епатажна зірка сучасності, яка не перестає дивувати. Подивіться, як виглядала на своєму весіллі з Максимом Примадонна.

Коли ходили чутки про роман цієї пари, ніхто не вірив, що у зірок “все серйозно”. Критики зловтішалися і казали, що все це вигадки, все це – для піару. Втім, Алла та Максим довеле зворотнє.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото взято на просторах мережі. 

Алла Борисівна вже мала поважний вік, коли виходила заміж за Максима Галкіна. Їй був 61 рік, коли вп’яте обручка з’явилася на її руці. Для гумориста цей шлюб був першим. У 2011 році, як пара розписалася, Максиму було всього 34 роки.

Факт того, що у Примадонни – це було не перше весілля, її не зупинило від того, щоб відзначити цей день традиційно. Алла Борисівна підібрала біле вбрання, а ще подружжя купило розкішний торт.

Алла Пугачова та Максим Галкін на весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Кондитерський виріб нагорі прикрасили фігурки Максима та Алли. Не обійшлося і без першого танцю. Закохані закружляли на танцполі, замилувавши всіх гостей. До речі, їх було не багато: лише найближчі родичі та друзі. Звісно, на весілля запросила Алла і свою доньку Крістіну Орбакайте.

Алла Пугачова та Максим Галкін на весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Замість пишних квітів, Алла Борисівна обрала маленький акуратний букет нареченої – білі конвалії відмінно доповнювали образ Примадонни.

Алла Пугачова та Максим Галкін на весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Зараз Алла та Максим разом виховують двох діток: Лізу та Гаррі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.