Психологиня Наталія Холоденко буквально “тане” на очах: що трапилося з пишною фігурою зірки телепроектів

Наталія Холоденко була однією з тих персон, хто славився пишними формами. Втім, все змінилося.

Героїня цього матеріалу – відома українська психологиня, яка допомагала багатьом учасникам проектів. Вона спонукала долати комплекси, розповідала про сильні сторони людей та радила, як подолати страхи.

Сама Наталія завжди справляла враження людини без комплексів. Вона стала зіркою телебачення і кожного разу у кадрі доводила, що шоу-бізнесу потрібні пишні красуні. Відзначити знаменитість можна також і за її самоіронію. Холоденко не соромиться ототожнювати себе з іншими відомими “пишками”.

Втім, помітно, що над фігурою зірка проектів почала активно працювати. Ось, давайте порівняємо дві світлини. Одна – минулорічна. Тут Наталія показала, як відпочиває закордоном. Такою, як на світлині ми завжди звикли її бачити:

Втім, вже за рік Холоденко перевершила саму себе: витончені ноги, схудле обличчя, вилиці та наряд по фігурі:

Жінка істотно перевтілилася у справжню рокову красуню телебачення. Не соромиться Наталія ділитися і фрагментами своїх тренувань. Під час одного з них вона записала жартівливий ролик для того, щоб підтримати своїх підписниць, які ймовірно також хочуть втратити свою вагу.

Для своєї грації займається Наталія також і танцями. Видно, що у її хореографію вкладено багато сил, старань і характеру.

Варто зазначити, що як справжній психолог, Наталія не акцентує уваги на екстремальному схудненні. Вона просто показує цей процес, як частину життя. Не більше.

Схожі статті