Таїсія Повалій ошелешила архівним фото: повністю перекроїла себе пластикою в погоні за молодістю

Відома українська співачка Таїсія Повалій регулярно стикається з критикою в мережі за перебір з пластикою. А як вона виглядала в молодості?

Зірки естради нерідко користуються послугами пластичних хірургів, адже вони люди публічні, тому мають завжди бути на висоті. Деяким з них вдається омолоджуватися непомітно, а дехто не вміє вчасно зупинятися та переборщує.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Героїню нашої сьогоднішньої статті неодноразово дорікали за надлишкову любовь до уколів краси та пластики. Втім, ніяка критика артистку не зупиняє, тому заради продовження молодості вона робить все можливе.

Ось, наприклад, в коментарях під фото Таїсії зблизька та крупним планом на фоні саду з хустинкою на голові фоловери взагалі не впізнали в ней неї:

  • “Щось дуже змінилася”;
  • “Жах, навіщо вам так знущатися над собою?”;
  • “Ви самі себе в дзеркалі впізнаєте?”;
  • “Дуже змінилася Таїсія, не розумію тільки в яку сторону, але не те, що раніше”;
  • “На себе не схожа. На фото якась інша жінка”.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

До речі, Повалій не приховує, що вона є клієнтом хірургів та косметологів, а колись через чергову ін’єкцію краси співачка ледь не втратила голос. Вона це пояснює тим, що роки йдуть і хочеться, щоб зморшок не було, тому на поміч прийшов ботокс, в якому треба знати міру:

“Я в якийсь момент так себе обколола, що потягнула всі м’язи. Співаю пісню і відчуваю, що високі ноти взяти не можу — тримає шия”, — зізналася зірка в одному з інтерв’ю.

Варто зазначити, що протягом кар’єри Таїсія дійсно мінялася. Ще у дев’яності вона почала експериментувати з іміджем, тоді ж приблизно артистка і почала перетворення.

Таїсія Повалій в молодості
Таїсія Повалій в молодості
Таїсія Повалій тоді та зараз
Таїсія Повалій тоді та зараз
Таїсія Повалій тоді та зараз
Таїсія Повалій тоді та зараз

Особливо це помітно по контуру вилиць, які з роками стали більш витонченими та гострими. Ймовірно, пластики також зазнали ніс і губи Повалій.

Схожі статті