Чим живе донька покійного Михайла Задорнова? Спадкоємиця сатирика — скарб, який залишився від нього фанатам

Олена Задорнова — єдина донька гумориста, яка вирішила прожити своє життя подалі від шоу-бізнесу.

Михайло Миколайович Задорнов помер 10 листопада 2017 року на 70-му році життя. Найвідоміший гуморист та сатирик близько року боровся з страшним діагнозом — рак мозку. В кінці листопада 2016 року він був прооперований у Німеччині, але лікування не принесло бажаного результату. Незважаючи на хворобу, сатирик працював над книгою “Неформат” і навіть збирався відзнятися у декількох фільмах.

Михайло Задорнов

Родина Михайла Задорнова

Останні дні артист провів разом зі своєю другою дружиною Оленою Бомбіною, яка подарувала йому довгоочікувану доньку. Вона ж доглядала за коханою людиною під час його хвороби. У Задорнова залишилася одна єдина спадкоємиця Олена, яка постійно згадує свого батька, особливо на свята.

Олена Задорнова

Олена Задорнова

Олена Задорнова закінчила ГІТІС, потім навчалася в магістратурі на Мальті. Зараз жінка організовує концерти.
У березні Олена Задорнова заінтригувала шанувальників фотографією з коляскою, новонародженою дитиною і з пляшкою молока. Багато хто подумав, що вона народила дитину поза шлюбом. Хтось припустив, що Олена нагуляла чадо на Мальті під час навчання. Однак ніяких офіційних підтверджень цієї інформації від неї не надійшло.

31-річна дочка гумориста Михайла Задорнова Олена нещодавно вийшла заміж. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знімок, на якому постала в сукні нареченої. У коментарях її вітали навіть зірки, хоча усі знають, що Олена обрала непублічність та відмовилася від зв’язків з світським суспільством, обравши життя поза камерами.

Схожі статті