Ані Лорак після возз’єднання з екс-чоловіком Муратом засвітилася з ним на відпочинку: пару розсекретили

Тепер користувачі мережі впевнені, що колишнє подружжя повернулася до тієї точки, з якої все починалося.

Не встигли шанувальники творчості Ані Лорак заспокоїтися після скандальних новин з вечірки Філіпа Кіркорова, як екс-подружжя підлили олії у полум’я спільним відпочинком на Мальдівах.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу знову разом

Кароліна після того, як відсвяткувала День Ангела Алли-Вікторії Кіркорової та наобіймалася з Муратом сіла на літак та відправилася прямо до островів. Тим часом, Мурат полетів до Києва через Стамбул на відкриття нового помешкання своєї компанії. Разом з ним відправилася і єдина донька подружжя Софія. Користувачі мережі були впевнені — може й ненадовго, але пара знаходиться у різних країнах. Але якби не так!

Фотографії Ані Лорак на яхті.

Нещодавно на очі користувачів потрапили фотографії Мурата разом з донькою на білосніжній яхті. Саме на такій, з якої робила свої фотографії Ані Лорак. Користувачі швидко співпоставили факти та краєвиди, і зрозуміли — пара відпочиває у Туречинні разом.

Фотографія доньки Лорак з яхти та реакція публіки.

Очевидно, Кароліна вирішила продовжити свій відпочинок разом з колишнім чоловіком та донькою. Публіка реагує на новину по-різному, але одна спільна риса в емоцій підписників є: вони беззаперечно вражені.

Нагадуємо, що після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак виховувала свою доньку самотужки. А місяць тому мережу схвилювала новина: співачку помітили в обіймах колишнього коханого. Пара виглядала дуже щасливою і не приховувала емоцій. Поки що підтвердження стосунків з Муратом Кароліна не надавала. Тим не менш, у нещодавньому інтерв’ю Борису Корчевнікому співачка натякнула, що провчила екс-чоловіка і тепер він її цінує.

Щоб дізнатися більше про стосунки Ані Лорак та Мурата, дивіться наступне відео:

Схожі статті