Вже не онкохвора Міка Ньютон залишила заради сестри домівку: співачка терміново вилетіла з США

Міка Ньютон у своєму мікроблозі розповіла на англійській мові, що збирається до сестри.

Не дивлячись на те, що Міка Ньютон давно покинула Україну заради життя в Об’єднаних Штатах Америки, українці все одно люблять талановиту співачку, і бажають їй всього найкращого. Її особистий блог налічує безліч підписників, яким щиро цікаво спостерігати за її життям та боротьбою з онкозахворюванням.

Міка Ньютон покинула США

Близько доби тому на особистій сторінці Міки Ньютон в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація, що співачка покидає країну заради своєї сестри. Так, найближчій родичці артистки сьогодні виповнилося 40 років. Жінка полетіла з родиною на відпочинок до Єгипту.

Скріншоти сторінки Міки Ньютон.

Міка зв’язалася зі своєю племінницею для того, щоб зробити сюрприз сестрі, який, до речі, вдався. Зіркова білявка відправилася з Лос-Анджелесу до Стамбулу, де мала чекати на пересадку 7 годин і потім дісталася Хургади. Втім, і там їй довелося почекати на свою родину.

Сюрприз насправді виявився успішним. Сестра спочатку не впізнала Міку, а потім присіла від здивування. До речі, Міка з’явилася перед нею з кульками у вигляді цифри 40. Змова з племінницею виявилося якісною та плідною.

Нагадуємо, що Міка Ньютон отримала перемогу у боротьбі з раком яєчників. Втім, увага співачки все ще сконцентрована на своєму здоров’ї. Українська артистка вимушена постійно слідкувати за аналізами та загальним станом, щоб вчасно визначити рецидив, якщо він буде.

Бажаємо Міці, щоб її ремісія ніколи не закінчувалася і вона більше не зіштовхнулася з цим захворюванням! А сестрі артистки бажаємо здоров’я та щастя!

Схожі статті