Палаюча Оля Полякова, незграбний Олег Винник та сукня-зрадниця Ані Лорак: найефектніші конфузи зірок

Концертна діяльність повна сюрпризів, до яких зірки не завжди бувають готовими.

Здавалося б робота артиста важка, але передбачувана. Втім, втома, стрес та надзвичайні ситуації іноді беруть верх над професійностю, і тоді в мережі з’являються записи епічних конфузів зірок на сцені.

Незграбний Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Олег Винник — професійний артист, який майже завжди співає наживу. Втім, у такої затятої професійності є мінус: техніка може підвести. А може підвести і власна координація. Якось на концерті Олегу потрібно було вставити мікрофон у у стійку. Артист промазав і мікрофон відкотився настільки далеко, що Олежі було легше побігти за іншим. Що в цілому він і зробив.

Ані Лорак та сукня-зрадниця

Ані Лорак показала шанувальникам свого друга.
Ані Лорак

Костюмери Ані Лорак підклали артистці свиню на одному з  заходів. Еластична та гладенька сукня ніяк не підходила під капронові колготки, адже  сковзалася та піднімалась. Співачка як могла намагалася тримати ситуацію під контролем. Втім, до мережі все одно потрапили світлини з нижньою білизною співачки.

Палаюча Оля Полякова

Оля Полякова зіпсувала брендові речі у багнюці
Оля Полякова

Ще декілька років тому Оля Полякова активно використовувала кокошники у своїх номерах. Згодом їй довелося відмовитися від цього задоволення через конфлікт Росії з Україною. Так, один з кокошників являв собою набір феєрверків, які співачка успішно запалила. Один впав артистці прямо на руку і ледь не влаштував фаєршоу прямо на ній.

Віра Брежнєва і фонограма

Брєжнєва Костянтин Меладзе
Віра Брєжнєва 

Під час відступу на Вірі було одягнута довга вечірня сукня. Співачка вирішила спуститися в зал, щоб бути поближче зі слухачем і не помітила, як наступила на поділ сукні. Віра ледь не впала назад, але втрималася на ногах. У цей час фонограма грала далі, поки виконавиця приходила до себе. Добре, що співачка взагалі не залишилася без сукні, інакше це було б повне фіаско.

Схожі статті