З красуні в чудовисько: як Мер’єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан, змінилася після пластики

Глядачі завжди захоплювалися вродою зірки турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі, проте після пластики дещо змінилося.

Мер’єм Узерлі — відома турецько-німецька акторка, яка родом з Німеччини, та популярність здобула у сонячній Турції, після того як прийняла пропозицію зіграти роль Хюррем Султан у “Величному столітті”. Непокорна і сильна героїня відразу полюбилася глядачам з багатьох куточків світу, тому зовсім не дивно, що Мер’єм стала еталоном жіночності та краси.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан

Втім, аби не стати одноплановою актрисою, Узерлі поступово почала змінювати свою зовнішність. Спочатку вона змінила колір волосся і перефарбувалася з рудої бестії у білявку, потім спробувала себе в образі шатенки, після чого взагалі обрізала волосся, але на одній зачісці знаменитість не зупинилася.

В мережі гуляють чутки про те, ніби Узерлі збільшила губи за допомогою уколів ботоксу. Якщо порівняти фото героїні статті за часів зйомок “Величного століття” і зараз, то неозброєним оком видно, що губи дійсно стали більш пухкими. Крім того, не можна не відзначити скули Роксолани — раніше вони виділялися не так сильно.

Мер'єм Узерлі до та після пластики
Мер’єм Узерлі до та після пластики

Разом з цим Мер’єм стверджує, що виступає за природню красу і не підтримує естетичну хірургію без нагальної потреби. Фанати ж упевнені, що зірка лукавить.

До речі, незважаючи на подібні докори, “султанша” активно веде сторінку в соціальних мережах, де також публікує фото з дитинства та юності, в коментарях під якими збираються доволі різні думки — одні захоплюються зовнішністю Узерлі, інші знаходять натяки на пластичні операціх та критикують її за це.

Мер'єм Узерлі в дитинстві
Мер’єм Узерлі в дитинстві

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.