Володимир Остапчук залишив дітей і будує щасливе життя: ведучий готується придбати будинок для нової сім’ї

Нова дружина Володимира Остапчука повідомила, що вони з чоловіком готуються придбати майно.

Дивовижною новиною дружина Володимира Остапчука Христина Горняк поділилася під час інтерв’ю програмі журналістам програми “Зірковий шлях”.

Новий будинок — нове життя

Подружжя збирається придбати будинок у передмісті Києва. Це буде одноповерховий особняк, в якому навіть будуть передбачені кімнати для дітей Володимира від першого шлюбу. Однак, Христина не стала приховувати того факту, що вони з популярним телеведучим планують найближчим часом стати батьками. Зараз вони активно йдуть до цієї мети і працюють над питання.

Володимир Остапчук з екс-дружиною та дітьми
Володимир Остапчук з екс-дружиною та дітьми

“Якби можна було сказати цю дату, я б обов’язково сказала. Але ми, як родина молода, не напружуючись йдемо до мети”, – поділилася дружина Остапчука.

Нагадуємо, що у розпал осені 2020 року Володимира Остапчук зіграв пишне весілля на березі Дніпра зі своєю новою коханою Христиною. Парі вдалося зв’язати свої відносини навіть на тлі гучного розлучення ведучого. Колишня дружина Володимира Олена Войченко стверджує, що Христина Горняк була коханкою зірки, а піти з родини він намагався і раніше. Зараз знаменитість стверджує, що колишня дружина не дозволяє йому бачитися з дітьми. Натомість, Олена запевняє: Остапчук сам не горить бажанням навідувати дітей. Таким чином, ведучи змушений бачитися з дітьми у дитячому садочку і обов’язково доповідати про це підписникам. Інакше як вони зрозуміють, що зірка любить своїх спадкоємців?

Нюанси шлюборозлучного процесу тривають досі, але це не заважає Володимиру і Христині з кожним днем ​​любити один одного ще сильніше.

Схожі статті