Чому Ектор Хіменес-Браво так і не оженився з екс-учасницею “МастерШеф” Тетяною Стребковою: правда про роман

Ектор Хіменес-Браво відбудував маєток під Києвом, втім родини у нього досі немає. Розбираємося, чому досі не одружився кухар.

Ектор Хіменес-Браво – справжня зірка кулінарної майстерності. Кухар отримав величезну практику у кращих ресторанах Європи та Азії. В Україні став відомим завдяки реаліті-шоу “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво. Фото взято на просторах мережі. 

Ектор вже зрілий чоловік, але у нього досі немає дітей та й з дружиною його не бачили.

Що відомо про особисте життя Ектора Хіменеса-Браво?

У рідній Колумбії у великого кухаря була пасія. Дівчину звати Сандра. Стосунки почалися ще й школі, але їх довелося перервати через те, що Ектору довелося переїхати.

Трапилося також кохання у кухаря і під час проживання у Канаді. Він з обраницею прожив 8 років, навіть замислився про дітей, але марно – йому запропонували роботу в Україні. Дівчина переїздити не схотіла.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво у молодості. Фото взято на просторах мережі. 

Під час участі у шоу “МастерШеф”, Ектор познайомився з однією з його учасниць – чарівною білявкою Тетяною Стребковою. Все сталося у той час, коли зірку кулінарії почали підозрювати у тому, чи насправді йому подобаються жінки. Таню навіть вважали дружиною для прикриття, втім, почуття виявилися справжніми: пара ходила на побачення та разом на світські заходи.

Ектор Хіменес-Браво і Тетяна Стребкова. Фото взято на просторах мережі.

Втім, через деякий час пара розбіглася. Причин так і не озвучила жодна зі сторін, але дуже скоро Ектор познайомився з Анною Тягун. З дівчиною зустрічався шоумен до 2017 року.

Ектор Хіменес-Браво і Анна Тягун. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті