Олег Винник, Ніна Матвієнко та інші українські зірки, які не посоромили рідне село і вибилися в люди

Село - колиска України. Багато знаменитостей народилися і виросли там, довели, що не походження, а талант дійсно мають значення.

Багато стереотипів ходить навколо теми села та сільського походження. Давно чомусь з’явилася думка, що тільки міські можуть досягти успіху. Втім, знаменитості кожного разу доводять, що місце народження не визначає людину.

Редакція “Сенсація” зробила підбірку зірок, які жили у селі, але змогли досягти вершин кар’єри. Справжній приклад для наслідування.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Легендарний артист зміг підкорити європейські сцени, а ще й заслужити титул Головного вовка країни.

Народився Олег у селі Вербівка, Черкаської області. Ніколи не приховував артист, що виріс не у місті.

Ніна Матвієнко

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко

Найвідоміший голос України. Ніна народилася в селі Неділищі Ємільчинського району Житомирської області. З дитинства відчула, як це жити і працювати на землі, доглядати худобу. Допомагала по господарству з 4-х років.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Суперблондинка хоч за паспортом і народилася у Вінниці, але у віці 3-х місяців опинилася у бабусі в селі. Батьки були постійно у відрядженнях і тому зростати майбутній поп-діві довелося серед не у великому місті.

Валерій Харчишин

Валерій Харчишин

Відомий український рокер народився у селі Любар Житомирської області. Навчався, до речі також на Житомирщині.

Віктор Гевко

Віктор Гевко

Український актор та зірка “Ліги Сміху”, гуморист Віктор Гевко народився в смт Товсте Заліщицького району Тернопільської області. Втім, перебрався давно у столицю.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.