Ірина Білик та Сергій Звєрєв були помічені разом: зіркових фанатів пластичної хірургії не відрізнити

Пластична хірургія прекрасна, коли поруч не стоїть твоя копія.

Ірина Білик та Сергій Звєрєв колись були неймовірно епатажною парою. У зірок розвивався стрімкий роман, який не закінчився щасливо. Хоча, цілком можливо, що це був лише піар.

Про це ми ніколи не дізнаємося, адже їхні відносини будувалися за часів, коли користувачі не могли розсекречувати зірок у соціальних мережах.

Такі схожі і такі різні

Усі знають про пристрасть до пластичних операцій, як Ірини Білик, так і Сергія Зверєва. Співачка не виправдовується стосовно свого захоплення. Мовляв, мати гроші і не робити пластику — це гріх. Їй подобається своє відображення у дзеркалі, а сотні фанатів бажають виглядати так само, як і їхній кумир.

Ірина Білик та Сергій Звєрєв

Про пластику Сергія Зверєва ходило безліч легенд та міфів. Один з найпопулярніших: шоумен потрапив у страшну автокатастрофу і залишився без обличчя, тому йому зробила його таки. Сергій час від часу виправляє деякі недоліки і тому так виглядає. Свого часу Звєрєв приймав участь у безліч ток-шоу, в яких часто говорилася неправда. Наприклад, що його син народився від жінки, з якою у Сергія були стосунки. Хоча насправді його дитина взята з дитбудинку. Тому незрозуміло, чи можна вірити цим словам.

Що більше вражає, так це однаковий стиль Ірини та Сергія. Обидва обожнюють масивну біжутерію, висвітлене волосся, одинаковий тип макіяжу і так далі. Не дивно, що ім удвох було дуже комфортно.

До речі, повага до Сергія Звєрєва в російському суспільстві значно збільшилася після його одиночного пікету у підтримку збереження Байкалу. Співвітчизники артиста кардинально змінили свою думку про нього, а кількість хейтерів з дивовижною швидкістю зменшилася.

Схожі статті