Вшосте батько Валерій Меладзе зі сльозами на очах заговорив про новонароджену доньку та її особливі потреби

Валерій Меладзе відверто розповів про почуття, які має у зв'язку з шостим батьківством.

Пару тижнів тому в родині 55-річного Валерія Меладзе і 42-річної Альбіни Джанабаєвої відбулося поповнення. Дружина подарувала чоловікові дівчинку, яка стала для Меладзе вже шостою дитиною. Маленьку назвали Агатою. Незважаючи на те, що Валерій Шотаєвич вже кілька разів відчував радість батьківства, він не може стримати радості після народження доньки. В ефірі передачі “Север шоу” на каналі RU.TV Меладзе розплакався, з ніжністю розповідаючи про Агату.

Батьківство Валерія Меладзе

“У мене великий досвід, але це завжди по-новому. Маленький, тендітний комочок, який повністю залежить від тебе. З одного боку – відповідальність, з іншого – шалене щастя. Пісеньки їй наспівую, але більше це бурмотіння якeсь. Малятку подобається, коли навколо є звуки”, – розповів Валерій поки в його очах збиралися сльози щастя.

Як поживає Агата Меладзе?

Малятко оточене турботою і увагою – батьки не відходять від неї ні на крок. За словами Меладзе, зараз вони з дружиною практично весь вільний час присвячують новонародженій. Втім, Валерій Шотаєвич намагається не обділяти увагою і інших спадкоємців – трьох дочок від першого шлюбу, а також двох синів від Джанабаєвої.

Меладзе також розповів журналістам, що у нього не виходить бути суворим батьком – він часто балує спадкоємців і дозволяє їм пустощі. Музикант згадав спільні поїздки на відпочинок до пандемії. За словами чоловіка Джанабаєвої, це був час неслухняності, і діти могли робити все, що їм прийде в голову, і просити у батьків купити будь-які речі.

Схожі статті