Племінниця Софії Ротару показала, як виглядала її мама у молодості: така ж красуня, як українська Примадонна

Лідія Ротару не стала такою ж відомою, як її сестра. Однак, вони дуже схожі між собою і обидві неймовірно талановиті!

Велика родина Софії Ротару повністю присвячувала себе музиці. Навіть найстарша сестра Зінаїда, будучи абсолютно сліпою, запам’ятовувала пісні на слух та виконували їх.

Радянський слухач добре пам’ятає і Ауріку, і Лідію, і Євгена, і Анатолія. Усі вони були талановитими та популярними. Але статус мегазірки вдалося отримати лише Софії, яка разом з чоловіком побудувала успішну та непохитну кар’єру.

Лідія та Софія Ротарь.

Лідія Ротару та її донька

Лідія Ротару присвятила своє життя медицині. Втім, це не заважало їй виступати в ансамблях, а потім співати на великій сцені. Варто зазначити, що після того, як відома сестра не менш відомої співачки завагітніла, вона повністю припинила музикальну діяльність, що говорить про те, що вона не була зацікавлена в ній, так як інші сестри.

Вона була 2 рази заміжньою і народила прекрасну доньку, яку назвала у честь сестри Софії. Дівчинка отримала бездоганну освіту в Кембриджі та 10 років прожила за кордоном. Зараз вона виступає в Україні під псевдонімом Соня Kay, очевидно намагаючись відірватися від фамілії.

Архівна фотографія з мамою

Нещодавно молода виконавиця опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію з мамою, на якій Лідія ще зовсім юна. На цій світлині, як ніколи помітна її схожість з Софією. Дивно, адже Ауріка та Софія були наче близнючки, а Лідія дещо відрізнялася. Але не у цей раз.

Публікація одразу зібрала масу позитивних коментарів, адже вибагливі користувачі обожнюють рідкісні архівні знімки.

Схожі статті