“Роман Дана та Тіни був синтетично створеним”. Продюсер “Голосу країни” Завадюк розбив серця фанатів пари

Володимир Завадюк офіційно підтвердив штучність зіркового роману.

У любовну історію Тіни Кароль та Дана Балана вірило безліч людей. Сотні тисяч українських глядачів чекали на наступний випуск шоу “Голос країни” із  завмиранням серця, адже могли побачити неймовірну хімію між виконавцями. Одні прекрасно розуміли, що це піар-компанія продюсерів, інші необачливо довірилися шоуранерам.

Історія Дана та Тіни спродюсована та фабрикована

Декілька днів тому в мережі з’явився шокуючий для фанатів пари відеоролик. На ньому продюсер шоу Володимир Завадюк розповідає зі сцени про те, що проект просто хайпився на “зірковому романі”.

“Роман Дана та Тіни був звісно ж синтетично створеним на каналі “1 + 1″ і моїм  завданням як продюсера було змусити повірити Дана в те, що Тіні він цікавий, а Тіну в те, що Дан нею зацікавлений. Історія стала настільки легендарною, настільки цікавою, настільки чудовою, що навіть самі Дан та Тіна в неї повірили, і велика кількість людей подивилися 9-й та 10-й сезон саме завдяки цій історії”, – з гордістю розповідає про досягнення продюсер проекту.

Володимир Завадюк зізнався, що таким чином вони просто намагалися зберегти рейтинги шоу. І емоція, яку транслювали  виконавці дала свої результати.

Реакція суспільства

Скріншоти сторіз, в яких адміністратори фан-акаунту розповіли про своє враження після перегляду відеоролику.

Варто підкреслити, що фанати проекту на даний момент просто обурені. Глядачі відчувають себе обманутими і мають рацію. Зараз в соціальній мережі можна знайти безліч відгуків у сторону Завадюка, які містять не дуже приємні слова в його адресу.

Схожі статті